28-08-2022

En tør kiks

En tør kiks ................. ja det blev jeg kaldt i denne uge.
Mit nye kaldenavn opstod da emnet faldt på forhold, hvad den ofte gør, når man som jeg er single og er i et rum med folk som er i et forhold. 
Det er nok bare naturligt, at folk som er i et forhold slet ikke kan forstå at man kan eller vil være single. Og jeg kan som single ikke forstå man gider være et forhold, hvis man ævler bævler om alt muligt ligegyldigt. Det virker så nytteløst og lyder som en tidsrøver, hvilket jeg på ingen måde har tid eller lyst til. Jeg er normalt et rummeligt menneske, men den rummelighed omhandler folk som jeg kan fjerne mig fra. Ikke til ham eller dem jeg skal have i min indercirkel. 

Men hele sceancen opstod faktisk i en snak om tolerance på FB. Jeg havde set på FB at en mandsperson havde været i byen i Holstebro og var skuffet over ikke at møde særlige villige piger og manglende muligheden for at købe ristede hotdogs sent om natten. 
Jeg er jo først fan af at han har koblet de 2 problemstillinger sammen og dernæste er jeg fan af hans åbenhed. Men han fik jo noget klø på hans opslag. Ikke så meget om de ristede hottere, men de manglende villige Holstebropiger. Han prøvede at forklare sig med, at han før havde været i Holstebro og havde fået nogle søde med hjem i putkassen. 
En enkelt blev SÅ vred på ham på FB og syntes han var klam og om han troede kvinder var ludere. 
Og det var lige DER jeg måtte reagere. HOV HOV HOV. Det havde manden jo aldrig antydet og hvad var der egentlig galt med det han skrev? For hvor mange går jo ikke i byen for at blive set, flirtet med, få gratis drinks, bliv' tilbudt en tur i putkassen?
Det er da fåtallet der siger de kungår i byen for at drikke sig hegnet og så hjem igen - for det ville da være billigere blot at gøre det derhjemme. 

Jeg er selvfølgelig ikke nogen undtagelse.
Men hvorfor kommer der så ikke nogen med hjem i putkassen, bliver jeg ofte spurgt om?
Det gør der af den gode grund ikke, da jeg har en erfaring med forhold der gør, at en barre er sat for hvad jeg gider at beskæftige mig med. 
Man kan altid diskutere at barre måske er urimelig høj (Thomas Rathsack-type), men hvorfor nøjes hvis man ved man er mere værd?
"Men man skal kysse mange frøer før den rette står der."
Og det er lige den der sætning mit nye kaldenavn er givet på. For der orker jeg bare ikke mere. Møder man et andet menneske man finder interessant, så SKAL man være villig til at offer tid på at lære vedkommende at kende, og den tid har jeg p.t. INTET af. Jeg aner ikke hvorfra jeg skal  finde tiden eller hvor jeg skal tage tiden fra noget andet.
Og så vil det være uundgåeligt når 2 vidt forskellige mennesker mødes, at der ikke opstår lidt ævle bævle. Det hører sig med i afpudsningen af forholdet. Og bare det kan få mig til at blive træt.
Træt med træt på.

I bund og grund kommer jeg jo ikke så meget ud og de steder jeg kommer, ja der kommer der ikke tilfældigvis lige en miliboy forbi på hans kværn og siger: "Hvad så der Babe?"
Jeg lever stadig på bemærkningen fra en Puk Maxi knægt der kørte forbi mit hjem, mens jeg gik med røven i vejret for at ordne ukrudt. "GO RØV!"
En ihærdig prøvede under 90'er festen, med at undre sig over at jeg var 50, for det kunne man slet ikke se. Man kunne så tydeligt se at han var skide fuld og på kropsfiguren antydede det, at det ikke var første gang en fadbamse havde fundet hans vej. 
Eller da jeg kørte med JCB'eren på arbejde i torsdags for at samle skrald og fik bemærkningen fra en afdankede fisker: "Hvad så smukke, har du styr på det?"
Det er ligesom det niveau jeg er på nu og ja så kan man jo godt synes at der er langt op til barren. 
Men jeg har ikke nogen intension om at sætte barren ned for at få opmærksomheden, flirteriet, de gratis drinks eller en tur i putkassen. Det er mange år siden jeg har accepteret at jeg ikke sende de vibs der skal til for at få et spontant klask i røven eller at få muligheden for et Guld/Plantin kreditkort jeg kan hygge mig med. 
Det er jeg helt ok med, for jeg kræver mere som tidlgere skrevet og de kredse kommer jeg blot ikke i, den vej har jeg blot endnu ikke passeret. 
Det kan være det kommer til at ske. Men det kan også være det ikke kommer til at ske. 
Men så er der nok en mening med dette.
Så indtil da må jeg blot være den tørre kiks. 😉

Kærligst
Ellinora Avianna