31-07-2021

Det klareste øjeblik

Som altid i weekenderne bliver jeg vækket af dejlige Xander, som jo mener at ugedagen ikke har nogen som helst betydning for hvornår man skal stå op og ud at gå tur.
Så vi var som vi plejede af sted kl. 6.00.
I weekenderne prøver jeg altid at finde nye lækre steder til ham, steder hvor vi ikke sårn’ lige kommer til dagligt og i dag var ikke nogen undtagelse. 
Det små-dryppede lidt som det har gjort de sidste par dage, men der var så grønt og så smukt i skoven, at det ikke havde nogen betydning. Skoven var godt i gang med at vågne op.
Jeg elsker simpelthen at opleve den vækkelse mens Xander tuller snusende rundt.

Det er også ofte på sådanne dage mine tanker og ideer hvirvler rundt.
Jeg går og pusler med at finde et større lokale til Happy Moves i Holstebro. Jeg har en masse forespørgsler ude, men jeg har også fået en del afslag.
Det er ikke nemt at konkurrere med foreningslivet, som har førsteret på i hvert fald hallerne og gymnastiksalene.
Men jeg kunne jo også rigtig godt tænke mig at have mit eget sted, mit eget lille lokale. Her er det så min egen økonomi lige p.t. der ikke rækker langt, i hvert fald ikke til de priser jeg er blevet forelagt. Men alligevel trækker det i mig. Det med at have min eget sted, det sted hvor jeg kan være kreativ, hvor jeg kan skabe og gør små skridt til store. 

Jeg kan være super stolt af mig selv. Jeg giver nemlig ikke så let op. 
Jeg har ligget og kørt Holstebro tynd de sidste mange uger, for med egne øjne at se om der ikke var et gemt lokale et sted. Jeg har søgt på nettet og sendt mails til virksomheder og andre selvstændige om jeg måske kunne leje mig ind hos dem. Jeg har sågar været ude og stemme dørklokker. Jeg har bestemt ikke ladet andre være gatekeeper for det liv jeg ønsker at leve.

Men det kræver også jeg er skarp på hvad jeg vil, hvad er mit mål og så holde fokus på det og derved arbejde målrettet derhen. Det er vigtigt at det jeg laver og siger er gennemsigtigt for modtageren. Mine tanker ude skoven faldt på min hjemmeside, som jeg pludselig synes virkede utroligt rodet.
Den har helt klart afspejlet min kreativitet, signalerede alle mine berøringsflader som jeg finder interessant. Men den har på ingen måder været gennemsigtig.

Så mens der nærmest var dobbelt skybrud udenfor har jeg haft det klareste øjeblik indenfor. 
Hele dagen i dag har jeg siddet og rettet til, ændret og korrigeret. Jeg har skabt, jeg har sat mål ved at holde fokus. Jeg føler at muslingen skallen har åbnet sig op, så den smukkeste perlen er blevet synlig for alle, men ikke mindst for mig selv. 
Jeg føler mig renset, jeg føler mig let, og jeg ser lyset bag de tunge skyer.
Jeg kan vitterlig selv mærke nu at bedre tider er på vej, at jeg har fat i den retning jeg ønsker. 
Nu skal jeg blot holde ved, stå fast og nyde det, nyde dagene som kommer, for de kommer.
Der er noget godt på vej!

Kærligst 
Ellinora Avianna