06-04-2020

Sortering af skrald

Jeg er en af dem som er meget glad for at genbrugspladserne igen er åbnet op.

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at COVID-19 tiden i den grad har været en øjenåbner for mig. Det er ligesom at denne tvunget nedlukningstid, har givet mig mit klarsyn tilbage.

 


Mit energi niveau er stigende og jeg har lyst!
Jeg har lyst til at ændre på tingene.
Jeg har lyst til at turde.
Jeg har lyst til springe ud.
Jeg har lyst til at stå ved. 

Hele efteråret fik jeg af vide, at 2020 ville være året for mig, men at der først ville ske noget i løbet af foråret. Jeg må i den grad sige at de fik ret.
Om 2 dage slutter ............. forhåbenlig............... en epoke for mig som værende en del af sundhedsvæsenet og ............... forhåbenlig............ vil det lykkedes mig at blive gammel i vindmølle branchen. 
Et karriereskifte jeg har sukket efter og som nu ser ud til at blive til virkelighed. 

Jeg kan mærke lyset, helt ind i hjertet. Jeg fornemmer at den varmer mig op. At varmen spreder sig til resten af kroppen. Den spreder sig til mit sind. 
Det er tid til en sluttelig forårsrengøring. 

De sidste 1.5 år har lært mig, at jeg hver dag vil blive testet, testet på mine værdier, testet på den person jeg ønsker at være. Og sådan vil det altid være. Livet er en stor udfordring. Kunsten er at spotte det og helst spotte det hurtigt og finde den rette vaccine imod at dette får en permanent plads i mig. 
Det er tid til at komme på lossepladsen.

Jeg oplever, at det kan være svært for dig, at forstå hvad jeg mener, når jeg taler om oprydning af sind og krop. Men det kan du også kun, hvis du har evnen til indsigt i dig selv, så ved du hvad jeg taler om.
Men jeg vil gerne komme med noget konkret jeg skal have ryddet op i, nemlig mine omgivelser.
Hvem jeg vælger at omgive mig med om det er på job eller i mit privatliv. 
For at gøre det håndgribeligt kan vi kalde det en type, at det er en bestemt type jeg ønsker at fjerne fra mine omgivelser. 

Den type jeg ønsker at fjerne eller ret hurtigt at spotte, er sugeren.
Sugeren er en type der nok selv mener at være en pleaser og ønsker det bedste for andre, ønsker at alle kan lide en tilbage.
Men istedet for at være en ren pleaser, for en pleaser er en der giver uden at forvente noget retur, bliver pludselig en suger. En der suger al positiv energi ud af omgivelerne, tømme denne uden rent faktisk at give noget retur. Det kommer nemlig pludseligt til at handle om sugeren selv, at sugeren ikke føler sig værdsat for al det som der gives og gøres.  
Sugeren kommer til at fylde fremfor at være ønskeligt usynlig, komme til at virke centrumcenteret.
Denne type findes alle steder. På jobbet, i klubben, i familen, i vennekredsen etc. 

Det jeg dog har spottet er at jeg ofte ender med at have stor interesse fra deres side af. Det er som om jeg er en magnet for dem. Men jeg har faktisk ikke nogen interesse i at redde verden, at redde nogen.
Jeg har interesse i at inspirere og blive inspireret. 
Jeg har interesse i at være i en positiv energi, være i et rum hvor alle bidrager fordi de har lyst. Hvor der gives uden at forventes, at der bidrages uden at der betales retur. 
Jeg har interesse i at være i rum hvor udviklingen af dig selv og andre inspirere dig, at være sammen med andre som har samme livsmål, og har det uden en bagtanke.

Nu ved jeg nogen sidder og tænker: ”Er det mig du taler om?”
JA måske er det dig, måske er det OGSÅ dig jeg taler om.
Måske dette kunne være din øjenåbner her i 2020?  Måske bliver du tøsefornærmet? Måske?
Men jeg har lyst til at ændre på tingene. Jeg har lyst til at turde. Jeg har lyst til springe ud. Jeg har lyst til at stå ved.  
Så måske vi ses på lossepladsen? Måske?

Kærligst
Ellinora Avianna